ТАБЕЛА КАДЕТИ


1. РК Вардар
24
2. РК Аеродром 18
3. РК Металург 16
4. РК Бутел 15
5. РК Македонија ЃП 13
6. РК Пролет 62 12
7. РК Шампиони 6
8. РК Алушовски 3
9. РК Драчево 0

ТАБЕЛА ПИОНЕРИ

>
1. РК Аеродром 6
2. РК Металург 6
3. РК Драчево 3
4. РК Ангели В.Волково 3
5. РК Вардар 0
6. РК Илинден Вардар 0
7. РК Јуниор К.В 0
8. РК Риниа М -1
 

СПОНЗОРИ

ФАН КЛУБ

РК Драчево на Facebook

СКОПЈЕ ВРЕМЕ

Click for Skopje-Petrovec, Macedonia Forecast

login.png

 
II-Коло: РК Драчево - РК Ангели-Волково Печати
Четврток, 15 Ноември 2018 11:43

Втора победа на Пионерската екипа на РК Драчево

против екипата на РК Ангели-Волково

краен резултат 21:14 полувреме ( 8:6 )

 
I Коло: РК Јуниор К.В - Рк Драчево Печати
Четврток, 15 Ноември 2018 11:23

Првапобеда на Пионерската екипа на РК Драчево

против екипата на РК Јуниор Кисела Вода

7:33 полувреме ( 3:18 )

 
Делегирање II-коло РК Македонија Ѓорчр Петров- РК Драчево Печати
Петок, 07 Септември 2018 10:05

II-Коло РК МАКЕДОНИЈА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ-РК ДРАЧЕВО

Ќе се одигра на 11,09,2018 Вторник во 17:00 часот во спортска сала СУГС "Кочо Рацин" во Ѓ.Петров.

Судии на натпреварот ке бидат Здравковска Адријана-Скопје и Трајковски Мирко-Скопје,

а Делегат Мирчевски Лери исто така од Скопје.

 
Резултати од III коло. Печати
Петок, 28 Септември 2018 12:10

ЦЕМС-ШАМПИОНИ                                 27:18 (07:070

ДРАЧЕВО-АЛУШОВСКИ                           24:27 (10:13)

БУТЕЛ-МАКЕДОНИЈА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ       32:36 (16:18)

ПРОЛЕТ62-МЕТАЛУРГ                             24:29 (12:14)

ВАРДАР-СЛОБОДЕН