ТАБЕЛА

""
1. РК Цемс
9
2. РК Вардар 6
3. РК Македонија ЃП 6
4. РК Металург 6
5. РК Бутел 3
6. РК Алушовски 3
7. РК Пролет 62 0
8. РК Шампиони 0
9. РК Драчево 0
 

СПОНЗОРИ

ФАН КЛУБ

РК Драчево на Facebook

СКОПЈЕ ВРЕМЕ

Click for Skopje-Petrovec, Macedonia Forecast

login.png

 
Резултати од III коло. Печати
Петок, 28 Септември 2018 12:10

ЦЕМС-ШАМПИОНИ                                 27:18 (07:070

ДРАЧЕВО-АЛУШОВСКИ                           24:27 (10:13)

БУТЕЛ-МАКЕДОНИЈА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ       32:36 (16:18)

ПРОЛЕТ62-МЕТАЛУРГ                             24:29 (12:14)

ВАРДАР-СЛОБОДЕН

 
Делегирање II-коло РК Македонија Ѓорчр Петров- РК Драчево Печати
Петок, 07 Септември 2018 10:05

II-Коло РК МАКЕДОНИЈА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ-РК ДРАЧЕВО

Ќе се одигра на 11,09,2018 Вторник во 17:00 часот во спортска сала СУГС "Кочо Рацин" во Ѓ.Петров.

Судии на натпреварот ке бидат Здравковска Адријана-Скопје и Трајковски Мирко-Скопје,

а Делегат Мирчевски Лери исто така од Скопје.